Se incarca, te rog sa astepti.

Promovare pe voceastrazii.net

Ne face placere sa ascultam artisti noi. Fie ca esti nou in domeniu sau ai ani de experienta in spate, iti putem promova materialele la cerere.
Ce trebuie sa faci ? intra pe pagina de contact si scrie un mesaj, iar in scurt timp, iti vom raspunde.
Mesajul trebuie sa contina un link catre piesa (YouTube, SoundCloud, Bandcamp, sau alte platforme de streaming), un link catre pagina de facebook de artist, si o scurta descriere despre material. Poti, de asemenea, sa trimiti mai multe materiale. Daca ne dai mai multe, ai mai multe sanse sa fii acceptat.
Pentru ca dorim sa promovam doar muzica aia decenta si de calitate - mai ales pentru urechi, am pus cateva reguli pe care fiecare persoana trebuie sa le respecte.

  1. Piesa trebuie sa fie trasa intr-un studio.
  2. De ce ? pune problema in felul urmator: esti artist. Vrei sa le oferi ascultatorilor un material pe care vor dorii sa il asculte de placere. Pentru asta, trebuie sa ai calitate in sunet. Nu poti trage o piesa folosind asa ceva, sa fim seriosi.

  3. Trebuie sa ai flow si lirica ok.
  4. Nimeni nu o sa vrea sa iti asculte piesa daca nu poti sta pe beat. Mai mult, iti strici imaginea. Nu da bine pentru urechi nici daca spui cuvintele in graba, si aici nu ma refer la un flow rapid, gen Alan & Kepa. Nu trebuie sa te grabesti sa termini un cuvant, astfel incat doar tu sa intelegi ce ai spus acolo. Revizuieste versurile in functie de beat-ul pe care dai. Trebuie sa-l ucizi pe nenorocit, nu sa te ucida el pe tine.

  5. Trebuie sa ai un mesaj de transmis.
  6. E simplu. In fond, asta inseamna hip-hop. Piesa ta trebuie sa transmita o anumita stare, sa dai ceva de inteles ascultatorilor. Daca spui ca faci hip-hop, dar tu doar te lauzi pe piese ca esti smecher, ca ai gagica bombata si nu stiu cate miliarde in cont, s-ar putea ca stilul asta de muzica sa nu fie pentru tine. Incearca-ti norocul la Taraf TV, pare a fi mai potrivit pentru astfel de lucruri.

  7. Mix/Master-ul trebuie sa fie ok.
  8. Pentru ca lumea sa inteleaga versurile, masterizarea trebuie sa fie facuta ok. Daca beat-ul se aude mai tare ca vocea ta, pentru ce ai scos piesa ? in general, se presupune ca vrei sa transmiti ceva, si pentru asta trebuie sa te faci auzit. Dar te acopera beat-ul. Ei bine ?

Daca consideri ca respecti toate cerintele, poti da mesaj. In cazul in care vei fi acceptat, iti vom raspunde prin e-mail, sau la numarul de telefon pe care l-ai lasat. Nu uita ca daca nu pui o adresa de mail valida, sau un numar de telefon, nu iti putem raspunde. De asemenea, daca ne place piesa, aceasta ar putea fi inclusa - respectiv difuzata si pe postul de radio.
Succes!

Copyright 2018 © Vocea Strazii. Toate drepturile sunt rezervate. Politica de Confidentialitate.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram