hi there

Inscrie-te la cypher!

Despre ce e vorba?

Organizam, impreuna cu cei de la Consumator de Rap (vezi grup), un cypher tare, la care te poti inscrie daca esti artist. Cypher-ul va fi filmat, inregistrat si difuzat pe radio. Evenimentul va avea loc in weekend-ul cu 04 si 05 mai 2019. Artistii care vor participa isi vor alege beat-urile dupa bunul plac, dar trebuie sa le trimita la noi cu 2-3-4 zile inainte de eveniment (pe mail sau pe pagina de contact) - ca sa fie totul pregatit. Cypher-ul OFFLINE se va desfasura in BUCURESTI (Sector 6), pe insula Lacul Morii. Ora va fi transmisa ulterior.

Cum te inscrii?

- Pentru cypher-ul OFFLINE: Filmeaza-te, sau inregistreaza-te in timp ce dai cea mai tare strofa pe care ai scris-o. Pe orice beat. Nu e nevoie de mix/master sau s-o tragi la studio. Ne intereseaza flow-ul, versurile si mesajul. Dintre toti participantii, vor fi alesi 10 oameni, cu care vom realiza cypher-ul. In cazul in care se vor inscrie peste 20 de oameni, evenimentul va fi impartit in 2 parti: prima parte - sambata, a doua parte - duminica - cu alti 10 participanti. La cypher-ul OFFLINE asiguram prezenta echipamentelor necesare pentru inregistrare audio. Oferim 2 microfoane si 2 perechi de casti, pe care participantii le vor folosi pe parcursul cypher-ului. Orice distrugere asupra echipamentelor puse la dispozitie va fi suportata financiar de catre persoana care a produs-o.

- Pentru cypher-ul ONLINE: Nu conteaza din ce oras esti, important e sa ai acces la un studio sau sa ai echipamente calitative acasa. La fel ca la cel offline, inregistreaza si trimite-ne materialul tau. Vor fi alesi doar cei care respecta conditiile de participare prezentate mai jos. Acesta va fi difuzat exclusiv pe radio, materialele trimise de voi fiind incluse la sfarsitul celui OFFLINE. De asemenea, cei care vor participa la cypher-ul ONLINE, trebuie sa asigure mix/master-ul pentru materialele pe care le trimit pentru cypher. Daca doresti sa apari pe video cu materialul tau, poti filma toata treaba. Minim 1080p cu stabilizare optica. Poti chema chiar si cativa prieteni sa te ajute! :)

Se poate participa si cu crew-ul, DAR e nevoie sa se inscrie o singura persoana ca "reprezentant", responsabil de tot crew-ul. De asemenea, in acest caz, persoana care se inscrie trebuie sa mentioneze in comentarii ca vine cu crew-ul, si sa specifice cati oameni sunt. Iar pe partea de materiale, daca nu poate trimite materiale pentru fiecare membru cu care vine, vrem sa auzim macar o piesa cu crew-ul. Daca te inscrii cu crew-ul, puteti canta la comun, pe o singura piesa lunga, sau fiecare pe piesa lui. Stabiliti voi ce si cum. Ideea e ca, in crew, ocupati un singur loc din cele 10 disponibile, nu 5/6/7 sau cati sunteti.

Participantii alesi vor fi contactati pe facebook / email pentru confirmare, urmand ca, ulterior, clipul sau materialul cu care au participat, sa fie postat pe canalele Vocea Strazii si Consumator De Rap.


Foarte important - totul tre' sa fie dintr-o bucata - valabil pentru ambele parti. Nu se accepta "stai ca m-am incurcat, mai trag odata", cu toate ca nu e live. Daca te incurci la un cuvant, aia e, mergi mai departe :) vor fi multi oameni si nu avem timpul necesar sa corectam fiecare greseala.

Va rugam sa nu aduceti public. Evenimentul este privat, si fiind pe domeniu public, nu poate avea audienta fara autorizatii - nu vrem sa deranjam pe nimeni din parc si din imprejurimi.


Timeline

- 21 aprilie - START INSCRIERI - de la aceasta data incep inscrierile pentru cypher. Completeaza formularul de mai jos si trimite-ne materialul tau!
- 1 mai - STOP INSCRIERI - Nu se mai accepta inscrieri noi incepand cu aceasta data. Totodata, cei care au fost selectati tre' sa trimita beat-urile pe care vor da la cypher pana pe 2 mai.
- 2 mai - Organizare interna - stabilim ce si cum, care intra primu', impreuna cu participantii. Tot pe 2 preluam si aranjam toate beat-urile :)
- 3 mai - Cei care nu au trimis beat-urile vor fi scosi din cypher.
- 4 si 5 mai - ziua cea mare.
- 7 mai - data limita la care cei de pe ONLINE pot trimite ce-au tras pentru cypher.
- 11 sau 12 mai - toata lumea e on-air pe radio si pe youtube! :)

Participantii de pe ONLINE pot trimite materialele pentru cypher oricand doresc, dupa ce au fost acceptati. Data limita pana la care pot trimite este 7 mai.

Conditii de participare pentru OFFLINE (Bucuresti):


- Sa fii din Bucuresti, sau sa te poti deplasa in Bucuresti la data evenimentului - nu te inscrie pe OFFLINE daca stii ca nu poti ajunge.
- Sa ai cel putin 2 piese trase pe care sa le poti da, sau sa scrii ceva special pentru cypher.
- Sa ai flow/lirica si un mesaj de transmis.
- Sa urmaresti paginile VS / CDR.
- Nu acceptam mumble rap!
- Sa fii de treaba :)


Conditii de participare pentru ONLINE:


- Aceleasi ca la cel OFFLINE, cu mentiunea ca poti participa din orice oras, sau tara.
- Sa stii sa-ti faci materialele finale sa sune decent - atentie la mix/master.
- Sa ne trimiti materialele in format WAV sau FLAC. Nu mai primim MP3.
- Sa tragi totul la studio, sau acasa daca ai tot ce-ti trebuie.
- Din nou, fara mumble rap!Completeaza formularul pentru inscriere.

Nu uita sa specifici la comentarii daca participi ONLINE sau OFFLINE.


Poti selecta fisiere multiple. Formate acceptate pentru upload:
.flac, .wav, .mp3, .rar, .zip, .mp4, .avi, .mkv, .ogg, .jpg, .png, .gif, .bmp

Dimensiune maximă fişiere: 2GB