hi there

Contact

De aici ne poţi contacta, fie că vrei să ne injuri, să ne saluţi, sau să ne trimiţi noul tău material. Poţi ataşa aici materialele, ele vor ajunge direct pe mail-ul nostru.

Atenţie: pentru promovare, regulile sunt destul de stricte. Nu se acceptă piesele care: nu sunt trase la studio, nu sunt rap, nu ai un flow/lirica, sau nu transmiţi nimic pe piesă.

Dacă ne trimiţi piesa, te rugăm să o ataşezi exact aşa cum ai primit-o de la studio (format wav sau flac - mp3-urile nu mai sunt acceptate - am migrat tot playlist-ul pe flac).

Vocea Strazii: www.voceastrazii.net


Hosting: WebRide.ro
WebRide aparţine tot de noi, e un serviciu de găzduire web pe care l-am lansat din dorinţa de a acoperii costurile abonamentului de net business pentru postul de radio. Serviciile oferite sunt impecabile cu uptime generos, iar găzduirea se face pe server propriu. Preţurile încep de la 10 lei/lună pentru 10GB spatiu de stocare.

Serviciul va fi disponibil în curand.Poti selecta fisiere multiple. Formate acceptate pentru upload:
.flac, .wav, .mp3, .rar, .zip, .7zip, .txt, .doc, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp

Dimensiune maximă fişiere: 2GBPublicitate audio: se acceptă doar spoturi destinate evenimentelor rap/hip-hop (cum ar fi: concerte, activităţi în aer liber, întâlniri cu artiştii). Durata spotului trebuie să fie de maxim 30 de secunde. Repetarea este posibilă cel mult din oră în oră. Publicitatea în astfel de cazuri este gratuită, singura condiţie fiind adăugarea banner-ului nostru în afişul evenimentului sau în lista de parteneri media.

Spotul trebuie înregistrat la un studio. Putem asigura gratuit echipamentele necesare pentru înregistrarea spotului doar dacă artistul/persoana care îl realizează se află în Bucureşti. De asemenea, putem furniza, la cerere, rapoarte privind difuzarile (data, ora, audienţa din momentul respectiv). Scrie-ne pe mail pentru mai multe detalii.