Spyder aka 8Picioare - Bâz-BâzSpyder aka 8Picioare a lansat astazi - 14 februarie - piesa "Bâz-Bâz", prima piesa extrasa de pe EP-ul cu acelasi nume. Cu aceasta ocazie, artistul din Escape Records a facut public si tracklistul materialului, totodata si modalitatea de publicare a pieselor:

1. Bâz-Bâz (14 februarie)
2. Plasa (24 februarie)
3. O altă metamorfoză (1 martie)
4. Dinți de albină (8 martie)
5. În noaptea în care m-ai uitat (9 martie)

"Intreg EP-ul reda un film cu o tema clara: interactiunea cu femeia in prezent. Nu vreau sa insinuez vreo generalizare. Doar sugerez o posibila abordare a situatiilor in care sexul feminin devine pervers (intr-un sens negativ). Mentionez ca niciuna din piese nu se adreseaza unei anumite persoane, insa toate sunt inspirate din evenimente reale. La final, tin sa anunt ca planuiesc ca doua dintre aceste piese sa se bucure, ulterior, de videoclipuri."

De productia muzicala a intregului material s-a ocupat Kenzo. Prost-productia si mix/masterul pieselor a fost realizat de SpoT. Inregistrarile au avut loc la Urban Sound Studio Craiova. De grafica materialului s-a ocupat Zeno. De fotografii - Dan Stroie. Bâz-Bâz EP este un material marca Escape Records Romania.

https://www.youtube.com/playlist?list=PL4CfzXUsak3dO9hsiYybf8Ss3vIoiR7fk

Contact artişti


Spyder aka 8Picioare: Facebook
SpoT: Facebook

Whozoom - Marturie (cu Bocaseca)

Articolul anterior