hi there

Doxa & Ursache - In miscare (ESCAPADA VOL. 1)Iti aduci aminte de Escape Records ? daca nu, arunca un ochi la CE ZICI MAN - S1 EP8. Am reusit sa stam de vorba cu o parte din crew, anul trecut, in cadrul emisiunii noastre. Baietii au dat si niste live-uri pe care sunt sigur ca inca le ascultati pe radio!

Astazi incepe lansarea compilatiei de crew - Escapada vol. 1, cu piesa "In miscare" (Doxa & Ursache), ce este produsa de Valescu. A fost publicat si tracklist-ul materialului ce urmeaza a fi postat piesa cu piesa in urmatoarele zile, pe canalul de YouTube Escape Records.

1. In miscare - Doxa & Ursache - prod. Valescu
2. Doamna X - Kantescu, Spyder, Optic, Doxa - prod. Astmatik
3. PictoGRAME - Dilimake, Enkov - prod. Valescu
4. Punct si virgula - Spyder, Kantescu, Optic, Vosso - Prod. Valescu
5. imPULS - Shaoran, Vosso, Dilimake - Prod. Incognito
6. psihoASALT - Optic, Enkov, Spyder - Prod. SpoT
7. Microphone check 3x - Ursache, Dilimake, Doxa - Prod. SpoT
8. Dunga pe buletin - Voso, Shaoran, Enkov - Prod. SpoT
9. Priveste-ma in ochi - Spyder, Kantescu, Doxa - Prod. Astmatik
10. Gibraltar 3.0 - Kantescu, Ursache, Spyder - Prod. Valescu
11. Escapada - Esc Crew & Dj Serbanesku - Prod. Sawbones

Pe langa artistii si producatorii amintiti pe tracklist, la material s-au mai implicat SpoT (mix/master) si Quantum Creativity (grafica).

ESCAPADA este un proiect ce isi propune unificarea colegilor Escape Records din toate orasele tarii si transmiterea catre public a unui mesaj unitar din partea intregii echipe. Cu ajutorul vostru, acestia isi propun ca acest material sa prezinte o continuitate in timp, pe viitor fiind invitati si artisti din afara crewului sa ia parte la viitoarele "volume", in spiritul unitatii si al vechilor compilatii rap din Romania. Mentionam ca acest material este unul 100% original in ceea ce priveste productia. Pentru cei care nu sunteti familiarizati cu echipa Escape Records, aceasta este formata, in prezent, din 9 MC si mai multi producatori, graficieni, DJ, filmmakeri afiliati, caracteristic fiind faptul ca acestia colaboreaza de la distanta, activand in mai multe orase din tara. In acest sens, unul din scopurile proiectului il constituie promovarea unitatii in Hip-Hopul romanesc. Puteti urmari in continuare publicarea materialului pe pagina de facebook a crewului sau pe canalul lor de YouTube.

Auditie placuta!

Contact artişti


Serbanesku: Facebook
Enkov: Facebook
Spyder aka 8Picioare: Facebook
SpoT: Facebook

Cosmano cu Releveu - Fara titlu

Articolul anterior