hi there

Asculta

Poţi asculta când şi de unde vrei tu, îţi trebuie doar o conexiune la internet. Avem aplicaţii pentru Android şi iOS. Iar dacă foloseşti o conexiune mobilă, nu-ţi face griji pentru trafic.
Consumă ~65MB/ora - aşa cum ne lăudăm. Măsurat. În timp ce pe YouTube asculţi 2 piese şi hata 50MB, pe Vocea Străzii asculţi cel putin 15 piese pt. 50MB (50 min). :)

Aplicaţia de iOS este disponibilă pe App Store!


Atentie
Problema cu redarea in browser a radio-ului a fost rezolvata, te rugam sa incerci din nou playerele web, si daca nu iti merge, contacteaza-ne.


Pentru cei care vor sa puna live stream-ul in alte playere, aplicatii, pagini web, sau jocuri, rugam a se folosi link-urile de mai jos. Alte link-uri nu sunt valide, chiar daca functioneaza, vor fi inchise in curand. Rugam a nu se folosi nici adresa IP a serverului, pentru ca aceasta se poate schimba oricand, si nu ofera suport HTTPS si IPv6.

MP3: https://radio.voceastrazii.net/mp3
FLAC: https://radio.voceastrazii.net/flacIncepand cu data de 19.06.2020, nu vom mai folosi platforma SHOUTCast pentru a distribui live stream-ul. Am mutat totul pe IceCast2.
S-a adaugat un layer de compatibilitate, astfel incat sa nu fie nevoie sa modifici nimic pe partea ta. Aplicatiile vor fi actualizate in curand cu noul link.

Iti recomandam sa descarci din nou fisierul de ascultare, chiar daca cel vechi va continua sa functioneze fara probleme.


Stiai ca...?


Aşa este. În momentul de faţă, suntem singurul post de radio de hip-hop românesc care oferă o calitate excepţională de sunet ascultătorilor. Dacă eşti audiofil şi ai echipamentele de rigoare, ne poţi asculta în format flac. Stream-ul funcţionează corect doar pe PC (Google Chrome şi Firefox), posibil şi în aplicaţii gen VLC / Media Player Classic. Emisia se face în format FLAC, într-un container OGG (deci player-ul/browserul trebuie să suporte ambele formate). Banda de frecvenţe audio nu este limitată, primeşti piesele în aceeaşi calitate audio pe care o avem pe server. Stream-ul în format mp3 este compresat, iar banda de frecvenţe audio este limitată între 0Hz şi 16KHz. Stream-ul flac nu este compresat în niciun fel, şi va avea nevoie de o conexiune sănătoasă la internet - consumă între 1Mbps şi 2Mbps în mod constant - nu recomandăm să asculţi de pe conexiuni mobile.
Yep, reprezentăm rap-ul romanesc încă din 2011. De atunci ne-am propus să sustinem şi să promovăm rap-ul romanesc, în special underground-ul. Zona aia care are ceva de spus, în care ne regăsim cu toţii. În care nu prea există promovare, şi mai ales unitate nici măcar între oameni, dar între artişti... Din 2011, am tot evoluat, pană am ajuns unde suntem astăzi. Considerăm că avem un playlist unic, şi că suntem singurii care promovează muzica under pe un post de radio public.
A pornit acum ceva timp de la o idee. Cum ar fi dacă ai putea să pui pe radio ce piesă vrei tu, oricând ai chef ? păi, e destul de mişto! pentru că nimeni nu îţi mai oferă această posibilitate. Asa că, am creat un soft propriu care îţi poate prelua request-urile în mod automat. Chiar şi la 3 dimineaţa, dacă ai chef să-l asculţi pe Dragonaşu', tot ce trebuie să faci este să intrii pe site, să dai câteva click-uri, şi piesa va intra pe radio :) am pus doar câteva limitări de bun simţ legate de repetarea artiştilor/pieselor. Dar în rest, ai acces la playlist, poţi pune ce piesă vrei! punct!
Yep! noul site îţi permite să vezi istoricul pieselor difuzate pe intervale lungi, de până la 20 de zile. Tot ce trebuie să faci e să alegi data şi ora. Dacă ai ascultat o piesă dar nu ai reuşit să-i prinzi şi numele, ai toate sansele să o găseşti acolo. Şi dacă tot n-o găseşti, să ştii că radio-ul nostru este monitorizat (înregistrat) 24/7. Dacă ne dai un mesaj, putem căuta înregistrarea din intervalul respectiv :)