Se incarca, te rog sa astepti.

Alexunder - Ganduri in randuri

Scris de Carmina Badoi pe

Alexunder este un tip din Bucuresti  caruia ii place rap-ul . Si-a inceput cariera prin 2006 dintr-o joaca  practic , si-a infiintat o trupa cu vreo 2 amici si asa au ajuns sa faca rap. Cu timpul, trupa s-a destramat si au mai ramas doar 2. La vremea aia isi spunea Kanin.Apoi cu timpul a devenit  Skitt. Au mers pe la concerte, evenimente, au capatat curaj , experienta , atitudine, cam tot ce ii trebuie unui rapper.. Timpul a trecut...si-a schimbat numele in Alexunder si s-a axat mai mult pe productie .
Zilele astea  a scos o noua bucata. Piesa se numeste " Ganduri in randuri " si transmite o mica parte ca sa ii zic asa din ce are tipul asta in cap. A declarat ca il caracaterizeaza 100% . Face  parte de pe un viitor album pe care intentioneaza sa il scoata  dar vom vedea pe viitor ce se va intampla si ce ne pregateste:)).  Mixing-ul si Mastering-ul este realizat de el alaturi de text. Instrumentalul e luat de pe net iar piesa a fost trasa chiar la el in studio .
da-i cu play!

cauta un artist / o piesa

poate te intereseaza si...

Copyright 2018 © Vocea Strazii. Toate drepturile sunt rezervate. Politica de Confidentialitate.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram